Feed on
Posts
Comments

Borsta av börja om..

Ja så är det o tänk att det är möjligt ! Att när man tar o reser sig för femtielfte gången, inser att man faktiskt är värd och har rätt att må bra o gilla sig själv, då faller såå många saker på plats. Att när man ”vågar” rensa bort den där energin från vissa som man trodde sig behöva i sitt liv, vars tänkande o tyckande man tog för ens egen sanning och självbild och resa sig ur askan som fågeln Fenix, hittar sig själv under all skit man burit på. så grym känsla ! jag finns kvar och har med allas dessa bra o mindre bra erfarenheter,blivit starkare i Jaget. Finns dom som inte tål det,tyvärr men dom åker ut med askan vilka är dom liksom och diktera vad jag ska tycka, känna, vara ??!! Såna vänner klarar jag mig utan.. såna människor får inte plats,,platserna är tagna. Av dom som är ärliga, varma,stöttande och konstruktiva i sina relationer med mig för det är så:

När 2 eller fler har nåntin ihop/gemensamt så skapas en relation och den ska vårdas som alla relationer. vattnas, gödas, rensas. Jag har hellre ett par såna än massa ”snittblommor” om ni greppar metaforer.

Så är det. Nu ska jag fortsätta måla om gästtoan , önskar er alla en bra dag eller om vi inte har nån relation kvar, ett bra liv !

KRAM <3

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu