Feed on
Posts
Comments

here we go again…

Lilla aset har efter tystnad ännu en gång lyckats inbilla systemet i detta tandlösa land att han minsann denna gång är nykter och drogfri ( knarkat 22 år,fri i 3 veckor !!!) och lämplig till att ta hand om sitt barn o gud vet allt. som vanligt drar han till sig nya människor i detta ”krig ” som tror på honom. Han är nämligen en psykopat och en duktig sådan. Vi som utsatts för hans framfart och genomskådat honom dras in i hans virvel med jämna mellanrum. Han ändrar/byter blogg, raderar då allt som är till hans nackdel och får sig att framstå som en ansvarsfull, verbal och snäll person. NEJ!! inte mer nu.ge fan i och ljug,lura och bedra ! kom när du varit drogfri i 3 år då kanske man kan tro på dig. kanske !!

Han har jag vet inte hur många anmälningar liggande på sig från olika person, ex,familj m.m som innefattar b la (detta mot både barn och vuxna) :

olaga hot,misshandel, bedrägeri, egenmäktigt förfarande osv….

kan tror sig och ska när folk inte gör som han vill eller genomskådar honom ”kassera in” skicka folk på nån osv..

Detta måste få ett slut !!

vis av erfarenheten tänker jag inte gå ut med namn,publicera anmälningar + andra bevis..foton m.m utan är DU genuit intresserad av vad som finns, vem han eg är bakom sitt falska leende och inställsamma flin är du välkommen att kontakta mig.

TILL DIG, A.B :

FUCK OFF & DIE

vi är fler än du och starkare ihop !!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu