Feed on
Posts
Comments

Hela veckan…

Haft en fullspäckad vecka ( mina mått mätt) Förberedelser för studenten i två dagar sen kom den Stora dagen ! Sjukt stolt över min fina dotter som klarat dessa 3 åren med bravur, hon fick som grädde på moset stipendie på 1.000kr för  bra studieresultat ! Lyckan var stor när hon kom utspringande hos alla o ja jag grät hejdlöst, nåt som oxå gav mitt hjärta vingar och tårar (igen) var att min store son med flickvän faktiskt kom dit och sen var med hemma på festen <3 som jag/vi har saknat han !

jag och alla mina fina barn <3

Farmors goa tårta

goa vännerna

Ja sen låg man pall typ två dagar efter och väderomslaget gjorde ju inte saken bättre ( baskade fibro o skit) men totalt värt, för barnen gör jag allt jag kan och dom har fått dra sitt strå många ggr pga av min sjukdom/ar.

Fredag blev en glad överraskning, hjärtat ringde o var ledig, söta Julia passa syster så vi kunde umgås ensamma <3 Håller verkligen på o falla för denna underbara man. Gör mig livrädd men va fan,kan inte leva i bitterhet jag funkar inte så, bara och inse. Är man en romantiker då ?! hahaha,aldrig sett mig som en sån utan mer som en känslomänniska. Faller absolut inte för vem som helst men när jag väl faller så är det all in liksom.. Äsch nu babblar jag bara, dax och sova kanske nästa vecka ska jag äntligen få börja träna på nåt som heter Aktiv, 2 ggr i veckan i 6 veckor får jag en sjukgymnast på ett gym som ska hjälpa mig,hoppas detta kan hjälpa mig och hantera mina smärtor bla :-) så det rör äntligen på sig,långsamt men det får bli så.

Natti alla <3

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu