Feed on
Posts
Comments

I nöden…

..prövas vännen,heter det. Det ordspråket har för mig dom senaste dagarna verkligen gjort skäl för namnet. Vill verkligen tacka alla, ni som vet allt och oxå ni som inte vet men ändå funnits där för mig och min familj,i tanke och kropp på olika sätt. Jag är så tacksam för o ha er i mitt och mina barns liv. Ingen nämnd och ingen glömd <3

Sen att nån kan vara så ohyggligt känslokall och vidrig och anmäla för nåt så främmande och motbjudande för mig övergår mitt förstånd. Tänker inte närmare gå in på innehållet för mina mindre barns skull, dom ska inte behöva utstå detta, men vi är 90 % säkra på vem DU/NI är och jag svär att livet ger tillbaka va så säker. Mitt hjärta är rent,mina barn är mitt liv och vill man jävlas med mig,fine, men o blanda in mina barn, att äventyra deras väl och ve, där går ta mig fan gränsen !! Inser du/ni inte vad konsekvenserna kunde blivit och vad dom blir för er ?! Hade det funnits minsta hjärncell hos dig/er borde du/ni faktiskt veta vilken backning jag och min familj har överallt !!! Ni har retat upp så många med detta och jag skäms inte,har inte gjort nåt fel, jag visar bara mina barn respekt genom att inte lägga ut detaljerna här men dom jag litar på har läst och vet allt !!!!!!

till alla,tänk på vem ni bjuder in i era liv, för rätt som det är får man en kniv i ryggen,tyvärr. Jag går i döden för mina barn,familj och vänner precis som mina gör för mig !

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu